Socis i Sòcies Protectors/es

Qui pot ser soci protector?

Pot ser soci protector dels Castellers de Sant Cugat, tota persona física o jurídica que, de forma desinteressada, vulgui realitzar una aportació econòmica anual a la colla.

Per què ser-ho?

La seva primera finalitat és ajudar al manteniment econòmic de la colla per a fer possible les moltes activitats que realitzem. També ajudem a divulgar el fet casteller, la cultura popular i el nostre poble en particular.

Beneficis de ser soci o sòcia

Redueix el pagament dels teus impostos amb Hisenda i ajuda a la Colla amb una donació.

Els Socis Protectors tenen una deducció fiscal a la seva Declaració de Renda fins al 95% de les donacions realitzades als Castellers de Sant Cugat.
  • Donacions fins a un màxim de 150€ et permet desgravar el 95% de la donació.
  • Donacions més grans de 150€, es desgrava el 95% dels primers 150€, i la quantitat en excés tens una desgravació del 40%, si has fet donacions els dos anys anteriors de una quantitat igual o superior, i del 35% en la resta de casos.
Els beneficis fiscals de les donacions als Castellers de Sant Cugat estan reconeguts en la declaració com a Entitat d’Utilitat Pública segons la resolució de la Generalitat de Catalunya del 6 de maig del 2019, així com en la resolució CLT/2521/2023, de 6 de juliol, sobre el Cens d’entitats de foment de la llengua catalana.

Altres avantatges

A més, ser soci protector de Castellers de Sant Cugat comporta:

Ajudar al manteniment de la colla.

Rebre més informació sobre el funcionament i la gestió de la colla, així com qualsevol altre tipus d’informació, en cas de sol·licitar-ho.

Estar informats i participar en tots els actes organitzats per la colla.

Plaça gratuïta en els autocars de la colla per anar a les actuacions.

Rebre el butlletí de la colla.

Com puc fer-me soci/a protector/a?

És molt senzill. Només cal que entris al següent formulari i l’omplis amb les teves dades.