Organització

La Tècnica 2024/2025

Cap de Colla: Santi Pie
Equip de canalla: Mariona Torregrossa (coordinadora), Adri Forns, Albert Cases, Emi Estevenet, Eric Arenas, Farners Vilella, Joan Llopis, Júlia Torregrossa, Marga Gómez, Natalia Blai i Tomàs Baldi
Equip de troncs: Anna Guilera (coordinadora), Jordi Pont i Marc Maymó. Isona Torregrossa i Rober Melero (escola)
Equip de pilars: Miquel Torregrossa (coordinador), Maria Caminal i Marina Pons. Alejandro Rubio (escola)
Equip de pinyes: Joana Roca i Jordi Tomàs Fleck (coordinadors), Dani Sandoval, Lucia Rezende, Mercè Folqué, Miquel Royo, Pau Cornudella (Pauet), Sandra Rubiño, Santi Almirall i Víctor Royo (Mistu)
Coordinadora de grabals: Araceli Fernández i Tomàs Baldi
Altres: Àlex Castellarnau, Toni Castanyer i Rober Melero

La Junta 2024/2025

Presidència: Víctor Biete
Vicepresidència: Bet Orta
Secretaria: Àlex Castellarnau
Tresoreria: Oleguer Lluch
Vocals de junta: Eric Arenas, Mar Cardoner, Toni Castanyer, Jordi Coromina, Araceli Fernández, Natàlia Megias, Santi Pie i Núria Ras

Coordinadors/es d’àrea

Presidència: Víctor Biete
Secretaria: Àlex Castellarnau
Tresoreria: Oleguer Lluch
Social:
Toni Castanyer i Núria Ras
Acollida: Mar Cardoner
Comunicació: Èric Arenas
Salut: Bet Orta
Comissió de gènere: Mar Cardoner
Consell de Joves 12-17 anys:
Carla Curcó i Marta Casanovas
Paradeta i indumentària: Cristina Jiménez
Calendari: Miquel Torregrossa
Coordinadora d’Entremesos de Sant Cugat: Tomàs Baldi i Àlex Castellarnau

Els Grabals

Els Grabals és el grup de gralles i timbals dels Castellers de Sant Cugat.

La colla sempre ha apostat per la bona formació dels seus grallers i timbalers, per la seva qualitat. L’any 2003 es decideix fundar l’Escola de gralla dels Castellers, on els músics d’aquell moment comencen a fer classes individuals o per parelles amb professors qualificats.
Un grup de nivell amateur, on els seus components formen part de la colla castellera, però a la vegada, està obert a tota aquella gent que vulgui aprendre a tocar la gralla o el timbal.

Actualment l’escola de gralla i timbal dels castellers, ha deixat d’impartir les seves classes per sumar-se al nou projecte d’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat(www.emtsc.cat). Tot i així­ es mantenen els assajos de grup que tenen lloc a la Casa de Cultura els dissabtes al matí.

Contacte: contactegrabals@castellersdesantcugat.org

La canalla

La canalla és l’orgull de la nostra colla. Ens els estimem, els mimem i sobretot disfrutem veient com es van enfilant finets castell amunt fins arribar a la seva posició. El punt culminant és quan l’enxaneta fa l’aleta i llavors els hi demanem tranquillitat perquè puguin acabar la seva feina, baixar del castell i celebrar la fita que han aconseguit.

Equip de Canalla:

Mariona Torregrossa (coordinadora), Adri Forns, Albert Cases, Emi Estevenet, Eric Arenas, Farners Vilella, Joan Llopis, Júlia Torregrossa, Marga Gómez, Natalia Blai i Tomàs Baldi