Estratègics

Beneficis de ser Patrocinador Estratègic

El títol de PATROCINADOR ESTRATÈGIC del Castellers de Sant Cugat tindrà un segell propi i estarà limitat a empreses, amb l’exclusivitat de patrocini pel seu sector d’activitat, i incloent les següents accions:

5.000€/any

Totes les accions i avantatges detallades en l’apartat anterior però amb el títol de “Patrocinador Estratègic”.

L’empresa podrà fer us del logotip de “Patrocinador ESTRATÈGIC dels Castellers de Sant Cugat” en les seves accions publicitàries.

Cessió del kit fotogràfic amb imatges dels castells d’alguna actuació dels Gausacs, per una promoció de l’empresa patrocinadora, compatible amb els valors castellers.

Una fotografia de tota la colla amb el logotip del Patrocinador Estratègic.

Participació dels Castellers de Sant Cugat fent 2 pilars en un acte organitzat per l’empresa, ja sigui de caràcter intern a la companyia, o de caràcter públic. Possibilitat que l’anxaneta desplegui una pancarta amb el logotip de l’empresa.

Descompte d’un 40% en cas de contractar un altre “Bolo Comercial” dels Castellers de Sant Cugat.

Experiència “Viu els castells des de dins”.

Viu els castells des de dins!

El PATROCINADOR ESTRATÈGIC pot convidar a un màxim de 6 persones al famós Concurs de Castells de Tarragona, per viure una diada castellera des de dins de la Tarraco Arena Plaça, fent castells juntament amb els Castellers de Sant Cugat i la resta de Colles convidades (habitualment es celebra a principis d’Octubre dels anys parells).

Les 6 persones convidades podran assistir als assajos dels Castellers de Sant Cugat durant la setmana prèvia al Concurs de Castells de Tarragona.
• Les 6 persones convidades rebran una samarreta de la colla i es podran desplaçar amb l’autocar de la colla fins a Tarragona.