Patrocinadors

Beneficis de ser Patrocinador

El títol de PATROCINADOR del Castellers de Sant Cugat tindrà un segell propi i estarà limitat a 4 empreses, incloent les següents accions i avantatges:

2.500€/any

Totes les accions i avantatges detallades en l’apartat anterior però amb el títol de “Patrocinador dels Castellers de Sant Cugat”.

Acte de signatura del conveni de patrocini amb els responsables de la colla a les instal·lacions del patrocinador, i dossier de premsa per a la seva difusió.

Enviament d’una nota de premsa informant del conveni de patrocini als mitjans de comunicació locals

Menció de l’empresa patrocinadora en la memòria anual de la colla que s’entrega a l’Ajuntament.

Visita guiada i participació en un assaig dels Castellers de Sant Cugat, per un grup 15 persones

Descompte d’un 20% en cas de contractar un “Bolo Comercial” dels Castellers de Sant Cugat

Incloure el logotip de l’empresa com a patrocinador als pòsters, flyers i comunicacions externes de les activitats de la colla.

Incloure el logotip de l’empresa al Local social de la colla i a la pancarta de la Plaça d’Octavià durant les següents actuacions: Diada de Sant Ponç, Festa Major de Sant Cugat, Diada de Sant Cugat, Festa de la Tardor, Diada de la Colla.

Els patrocinadors

Per la tipologia d’entitat i el tipus d’activitats que desenvolupa. L’entorn casteller és l’expressió de cultura tradicional catalana que més gent incorpora i alhora, que més gent mou.Per la tipologia d’entitat i el tipus d’activitats que desenvolupa. L’entorn casteller és l’expressió de cultura tradicional catalana que més gent incorpora i alhora, que més gent mou.

Al llarg de la seva historia, han format part dels Castellers de Sant Cugat més de 1.500 persones, tenint una mitjana activa de 150-200 castellers i castelleres. A més, les diades castelleres mouen milers de persones, castelleres i espectadores: l’impacte econòmic és indiscutiblement rellevant.