Patrocini

Perquè patrocinar-nos

Per la tipologia d’entitat i el tipus d’activitats que desenvolupa. L’entorn casteller és l’expressió de cultura tradicional catalana que més gent incorpora i alhora, que més gent mou.

Al llarg de la seva història, han format part dels Castellers de Sant Cugat més de 1.500 persones, tenint una mitjana activa de 150-200 castellers i castelleres. A més, les diades castelleres mouen milers de persones, castelleres i espectadores: l’impacte econòmic és indiscutiblement rellevant.

Responsabilitat social corporativa

Construeix una reputació corporativa i millora les oportunitats i possibilitats que l’empresa ofereix a la seva comunitat, fent palès el seu compromís social i cultural, així com els valors pel que es regeixen. Permet a les empreses involucrar-se en l’entorn social i cultural de la ciutat en la que desenvolupen el seu treball, les fa properes, les humanitza i els hi aporta valors ètics.

Imatge de marca

Es crea un vincle emocional amb els seus col·lectius d’interès, doncs no es pot oblidar que el fet casteller té un elevat component emocional i de sentiment.
El patrocini cultural ajuda a les empreses a obtenir repercussió pública i a construir una imatge positiva i socialment responsable.

Visibilitat del teu negoci

Els Castellers de Sant Cugat el constitueixen les més de 1.500 persones que han format part, ofereix 25 actuacions castelleres arreu de Catalunya i garanteix una visibilitat contínua al seu local social i en els assajos al centre de la ciutat.

Vinculació als valors del fet casteller

El treball en equip, la cultura de l’esforç, la resiliència, la cohesió, la integració, la comunicació intergeneracional, el compromís personal, els objectius col·lectius, l’esperit de superació, l’autoestima i la confiança envers els companys, la representació de la cultura catalana …

Disposem de diverses possibilitats perquè el vostre nom es pugui associar a una entitat que treballa per fer accessible la cultura tradicional catalana a la nostra societat a través de diferents tipus de patrocini a la mida de les vostres necessitats i possibilitats.
Patrocinador Estratègic

5.000€/any

Patrocinadors

2.500€/any

Col·laborador
500€/any