Col·laborador/a

Col·laborador/a

El títol de COL·LABORADOR/A del Castellers de Sant Cugat està pensat per botigues o petites empreses que volen vincular-se i col·laborar amb el fet casteller del nostre poble. Està obert a un numero il·limitat d’empreses, i inclou les següents accions:

500€/any

L’empresa podrà fer us del segell de “Col·laborador dels Castellers de Sant Cugat” en les seves accions publicitàries.

Els Castellers faran mailing a tota la base de dades de membres de la Colla informant anualment dels col·laboradors de la Colla.

Incloure el Logotip de l’empresa col·laboradora al web i a l’APP dels Castellers de Sant Cugat.

Un mailing anual a tota la nostra base de dades amb alguna promoció especial de l’empresa col·laboradora i destinada a totes les castelleres.

Com invertir en els Gausacs?

L’any 2021 la colla va celebrar els 25 anys, un aniversari que omple d’orgull a les més de 1.500 persones que han format part de la història dels Gausacs.

Pel que fa a la vessant social, cultural i solidaria, els Castellers de Sant Cugat no en som aliens: l’organització anual del Premi Literari “Gausacs Amunt”, accions solidaries amb repercussió nacional, diverses xerrades, trobades i taules rodones, fan que els Gausacs siguem, cada cop més, un referent del l’oferta cultural a la nostre ciutat, i molts cops també fora d’ella. En definitiva, volem seguir tenint un impacte positiu en la ciutat en tots els àmbits en els que ens puguem implicar, i millorar la quantitat i qualitat de les seves iniciatives amb una constant voluntat d’anar a més, sumant a tothom qui s’hi vulgui afegir. Els Castellers de Sant Cugat us convidem a ser part activa en aquest apassionant projecte cultural i social de la nostre ciutat.

Disposem de diverses possibilitats perquè el vostre nom es pugui associar a una entitat que treballa per fer accessible la cultura tradicional catalana a la nostra societat a través de diferents tipus de patrocini a la mida de les vostres necessitats i possibilitats.